JUNI,23

VR16jun20:00LIMBO FEST | 2023i.s.m DROP SOUL elektronischfestivalhiphophyperpoppunk

Event Details

LIMBO FEST 2023
Hier heb je dan de 3e editie van LIMBO FEST!!!
16 juni presenteert DROP SOUL het evenement in hartje Amsterdam. Deze underground multimedia-collectief uit Venlo is van hoge klasse. Ze hebben keiharde shows voor jullie klaar staan met de volgende acts:

 Emirhan
De rapper/producer met vlijmscherpe bars en krakende beats die je gegarandeerd van je stoel afkrijgen. Er zijn er nog maar weinig als Emi met zijn genadeloze tunnelvisie. Om te trotseren heeft hij een cult following ontwikkeld van een kaliber dat we in een lange tijd niet hebben gezien. Dit éénmans leger brengt rauwe hip-hop in combinatie met een punk en boombap tegelijk het podium op.

Instagram
Spotify

UNF41R.io
Voorheen bekend als Hiphop-Producer DJ Unfair, is de ontwikkeling van een meer persoonlijk geluid door de Limburgse elektronische producer en sounddesigner. Met een focus op het maken van zijn eigen geluiden en sferen, creëert UNF41 instrumentale ervaringen die niet per se bedoeld zijn voor de club, maar voor een meer intieme band met de luisteraar. Explosieve breakbeats en bass hand in hand met diepe emotionele ambient zijn elementen van het totaalplaatje van UNF4iR.io

Instagram
Spotify

Klokpack6ix
Klokpack6ix is een muziek- en kunstcollectief met meer dan twintig leden/affiliates. Een ‘mixed media clusterfuck’ (hun woorden) van jonge rappers, producers, designers, schrijvers en performancekunstenaars. Op 16 juni betreden ze het podium van Cinetol en presenteren ze hun wilde mix van rap, hyper pop, punk, absurdistische teksten en extravagante kleren. Verwacht een hoop luide beats, lieve synths, felle kleuren, catchy hooks en speelse humor… Alles is zelfgemaakt. Alles is in stukjes.

Instagram
Spotify

HALF CAB
HALF CAB is een jonge rockband uit Den Haag. Met de energie van punk en de aanstekelijkheid van pop, verwoesten ze elke stad die ze bezoeken, zelfs degene die ze niet bezoeken. Met roots in punk en hardcore wilden de jongens iets anders proberen en nemen ze ondergrondse ethiek mee.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 16 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Eindtijd | 3:00
Tickets | €15
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X