JUNI,23

WO21jun20:00LOEMA + Coaster + ImmenZaal Dreampopindieindiefolk

Event Details

LOEMA

Dromerige vocalen die broeierige teksten over vervlogen liefde leveren. Zo omschrijft de band LOEMA hun muziek. De leden wisselen speels tussen instrumenten, en weven gedefinieerde gitaarsounds, gedempte elektronica en vervreemdende samples aan elkaar tot een kwetsbaar, duister geheel.

Instagram

Coaster

Coaster is een Utrechts duo. Bart en Paul vangen herinneringen en sferen en zetten deze om in intieme dreampop. Hun melancholische muziek draait om veerkracht en het waarderen van de kleine momenten.

Instagram
Spotify

Immen

Singer-songwriter Immen heeft een intrigerende warme stem en weet een intieme sfeer met een donker randje op te wekken. Hoewel de meeste liedjes in het Engels geschreven zijn, keert ze soms terug naar haar Friese moedertaal, wat haar liedjes zowel iets aards als iets bovennatuurlijks geeft.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 21 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10 | Toegankelijk met WeArePublic
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X