OCTOBER,21

ZO24oct20:0023:00Loïs Richard + live: SupercityExpo Opening expositielive-muziekriso print

Event Details

Expo opening: Loïs Richard + live: Supercity 

Visual artist Loïs Richard speelt met de balans tussen het statische en het dynamische en onderzoekt hoe de risoprint techniek boven de grafische (functionele) afbeelding kan uitstijgen. Haar doel is om de kijker in een staat van ‘constant spelen’ te plaatsen, waarin de kijker bezig is met het dialoog dat opborrelt tussen diegene en de gepersonaliseerde objecten in het werk. Loïs streeft naar het maken van een collectie van objecten in haar installatie dat gelezen kan worden als storytelling poëzie en wat te begrijpen is in verschillende talen, vanuit verschillende perspectieven.

Loïs studeerde Fine Arts aan de Royal Academy of Art in Den Haag en Sculpture aan de Rhode Island School of Design in Rhode Island (VS). Haar werk kan omschreven worden als “ruimtelijke installaties waarin ze met verschillende materialen werkt”. Ze is sinds 2017 bedreven met de risoprint techniek; de duurzame druktechniek die werkt volgens dezelfde principes als zeefdruk.

Website: http://www.loisrichard.com
Instagram: @lois_richard

Supercity
De sound van Supercity is een zorgvuldig gecreëerde melting pot van folklore, blues, swing, cumbia, rocksteady en flowt door meesleepende composities en inspirerende improvisaties. Hun vreugdelijke viering van muziek is aanstekelijk voor iedereen die ze live ziet. Bereid je voor op tropische sounds en folklorische psychedelica.

Spotify: https://spoti.fi/3oUlqlc
IG: @supercity_band


INFO 
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | op donatie basis
Facebook event | link


Coronamaatregelen 
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op 3/4 capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X