SEPTEMBER,20

VR25sep20:0021:45Lola's DiceLokaal Signaal cumbiapsychedelicTropical Funk

Event Details

Bij Lokaal Signaal vind je liveshows in onze zaal van de allervetste acts uit Mokum (en nabije omgeving) in een Corona-proof setting voor 30 personen per show. Hierbij is Hier kun je genieten van opkomende acts, van hiphop tot psychedelische pop en soul.


LOLA’S DICE
Het geluid van Lola’s Dice is psychedelisch en doordrenkt met tropisch funk, hoewel deze band uit Amsterdam West begon in de punkhoek. De bijzondere evolutie van de band heeft geresulteerd in muziek die een pure sensatie is voor de zintuigen. Een gruizige mix van gitaren, synths en muzikale roots die geworteld zijn in de percussie geluiden van Latijns-Amerika, maar toch trouw aan de punk-ethos.

De nieuwe richting van de band start in de Barracão studio in Amsterdam. Dankzij Alex Figueira (Fumaça Preta, Conjunto Papa Upa ), die de productie en percussie voor zijn rekening neemt, krijgt de band een compleet nieuwe en frisse blik op de ritmesectie. Hiermee keert de band terug naar de sabor (smaak) van de Latijns-Amerikaanse muziek uit de jeugd van de bandleden met genre overstijgende psychedelica en Caribische coolness.


INFO

LOKAAL SIGNAAL: LOLA’S DICE
vrijdag 25 september
Deuren: 20:00, showtime: 20:30
Tickets: €10
Facebook | Instagram: | Spotify


CORONAMAATREGELEN

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

Mocht je voor of na de show nog trek hebben in drankjes bij de Tolbar, laat het ons dan a.u.b. weten door te bellen naar 020 261 568. Op deze manier kunnen we de gezondheidsrisico’s zo laag mogelijk houden. 

–> Check het Facebook event hier

X