MAART,24

15mar(mar 15)21:0016(mar 16)02:00LOST&FOUND #2Clubnight afrobeatsfunkHip Hophouseraptrap

Event Details

LOST&FOUND #2
Na een uitverkochte eerste editie zijn de heren van label en collectief Lostboys Records terug om een goed feestje te bouwen. Het concept combineert sounds uit alle hoeken van de muziekscene. Van live rappers en artiesten tot DJ’s die je dwingen te dansen. Niks is buiten bereik voor deze hybrid club-nacht. Er is ook een mogelijkheid om Lostboys merch te kopen en er worden zelfs tattooages gezet. Ervaar het zelf op 15 maart in Cinetol.

LINE-UP 

Kuro Katana (DJ)
Naast zijn positie als DJ voor het collectief Bezeten experimenteert KURO(DJ) tijdens zijn eigen sets ook met 2k16-era plug & trap sound classics. De nostalgische trap sound van toen, in de mix met een nieuwe combinatie van phonky moderne latin-beats en clubhits.

Instagram | @kuro.katana

Zwoelman (Live)
Zwoelman is een rapper/artiest uit Amsterdam en een goede vriend en ondersteuner van Lostboys. Of het nou old school hiphop is, of boze trap beats, hij is van alle markten thuis. Zijn nieuwere DJ en producer alias ‘IZLI’ zal ook aan bod komen deze avond. Onder dit alias brengt hij een nieuwe draai aan classic dance sounds. afro, techno, trap van alles wat.​​​​​​

Instagram | @zwoelman

Dippie (DJ) @ddippie
DJ Dippie is de huis DJ van Lostboys. Alles draait om dansende voetjes. Soms met trap-classics, soms met wat remixes. Zijn sets vervelen nooit!

Instagram | @ddippie

Baat x KO x Mo3rich (Live)
Baat en KO zijn het dynamische duo van Lostboys Records. Hun debuut EP Icontapes Vol. 1 heeft hun naam als ‘Certified Trappers’ gesolideerd. Ze zijn te herkennen aan hun blazende 808’s, harde beats en grappig maar gevatte bars. Mo3rich is de nonchalante starboy van Lostboys. Vaak te vinden met catchy hooks, maar ook niet vies van echte bars. Hij zal Baat en KO ondersteunen om de energie extra hoog te houden.

Instagram | @bdubbelat @yunggko_ @mo3rich

Spinneweb collectief (Live)
Spinneweb is een nieuw opkomend creatief collectief uit Alkmaar en omstreken, en bestaat uit fotografen, designers, artiesten en meer. De groep is langzaam maar zeker geluid aan het maken, zo stonden ze al eerder in Victorie en Paradiso en traden ze op bij Open Source. Daarnaast zitten de leden niet stil op het gebied van soloprojecten. Op het podium geeft Spinneweb de volle 100%, en de boys treden altijd op met een hoog energiegehalte. Ze zijn nog maar net begonnen, maar grootse plannen hebben ze zeker.

Instagram | @spinnewebcollectief

Yarue (Live)
Yarue is een rapper en artiest uit Purmerend. Zijn sound is te kenmerken door melodische hooks over cloudy trap beats. Hij zal de avond openen en het sfeertje op gang brengen.

Instagram | @yarue1nonly

KANI 
Kani is een artiest uit Amsterdam met zijn eigen stijl en visie. Met zijn diepgaande album ‘Commotie’ maakt hij gebruik van bewuste woordspelingen waar hij de luisteraar meeneemt in zijn visie op het leven en zijn underdog mentaliteit. Hij heeft een brede sound en is allerlei subgenres thuis. Naast zijn werk als solo artiest is hij ook bezig als organisator van zijn eigen evenementen en maakt hij deel uit van het hiphop collectief Barkievijftig150. Inmiddels is hij vier jaar actief bezig met het schrijven en uitbrengen van muziek. Met zijn passie en toewijding aan zijn craft zal hij blijven groeien en zich verder ontwikkelen als artiest én als persoon. Kani zijn bedoeling is de luisteraar mee te nemen in zijn dagelijkse struggles en hoopt dat de mensen die kunnen relaten met zijn problemen rust kunnen vinden in zijn teksten.

Instagram | @anihigh


-INFO-
Datum | 15 maart
Deuren | 21:00
Einde | 02:00
Tickets | €11 | Link


Praktische informatie
Dit feest is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl.

X