DECEMBER,22

VR02dec20:30Loveth Besamoh + Stella + badtimeFüzz presents 90spunkrock

Event Details

Füzz Presents

Füzz is een avond waarop artiesten hun muziek laten horen in de vorm van een audiovisuele ervaring. Door artiesten met verschillende kunstvormen samen te laten werken, komt het aspect van community sterk naar voren en wordt de unieke kant van Füzz zichtbaar. Op 2 december treden er 3 bands op in Cinetol, gepaard met kunst van visuele artiesten.

Instagram

Loveth Besamoh 

Loveth Besamoh is een Nederlandse producer, componist, zanger en gitarist. In 2014 is hij van Cameroon naar Nederland verhuisd, waar zijn liefde voor muziek is versterkt. Zijn genre-overschrijdende geluid is een samensmelting van rock, soul, afro muziek en electro pop. In oktober 2021 heeft hij zijn debuut EP ‘’45 Degrees’’ uitgebracht en zijn EP ‘’Circles’’ komt op 25 november uit. Met zijn eclectische live band treed hij op 2 december op in Cinetol.

Instagram
Spotify

Stella

De Amsterdam-gebaseerde soft grungeband Stella trekt je mee door haar wereld van lange avonden en conflicterende gedachten. Dit brengen ze in de vorm van nuchtere popmuziek met een randje en doelgerichte vocalen, die nog doen denken aan de sound van de jaren 90. Zo halen ze inspiratie uit artiesten zoals Big Thief, Pj Harvey and No Doubt.

Spotify
Instagram

badtime 

De band badtime werd opgericht in 2020 als samenwerking in visuele kunsten tussen Kevin Schuit en Ioana Ciora, wat al snel doorgroeide tot een multidisciplinair universum an sich. De soundtrack van hun tekeningen kan worden omschreven als sinister, gloomy maar ook energetisch en dansbaar, door elektronische drumbeats, pulserende bass lijnen, hypnotiserende synths en razende punkgitaren in de soundscape te plaatsen.

Instagram


-INFO-
Datum | 2 december
Deuren | 20:30
Aanvang | 21:00
Tickets pre-sale | €11*
Deurverkoop | €12,50*
Facebook-event | link

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X