NOVEMBER,19

DO21nov19:3022:30Lukaism Paradiso dromerige electropopindiefolksoul

Event Details

Rotterdamse singer-songwriter Lisa Lukaszczyk vormt de creatieve basis van haar band Luka. Ze schrijft over alledaagse thema’s van de moderne mens. Geïnspireerd door artiesten als Lianne La Havas, Feist en Bon Iver, vertoont Luka een mix van dromerige electro-pop, indie-folk en soul.

Met slechts twee mensen op het podium zijn de live shows van Luka een ‘niet te missen’ gebleken. Samen met haar drummer Joost Wesseling spelen ze beiden meerdere instrumenten. Verwacht een verrassend en dynamisch concert met diepe sounds en opzwepende beats.

Nadat de succesvolle EP ‘Welcome, Generation Everything’ verscheen begin 2018 en haar single River met een Sofar Sounds video viral ging, speelden ze datzelfde jaar meer dan 80 shows in Nederland, Duitsland, Hongarije en Italië. Hoogtepunten zijn onder meer Sziget Festival (Boedapest), Motel Mozaïque (Rotterdam) en de officiële aftershow voor Elbow (AFAS Live).

Op dit moment werkt Luka aan haar debuutalbum, waarvan ze een voorproefje komt geven in Cinetol op donderdag 21 november. Deze show is tevens haar enige headline-show van het jaar in Nederland.

Meer info & tickets: paradi.so/Luka
Alle genoemde tijden onder voorbehoud.

—> check het Facebook event hier

X