JUNI,23

ZA03jun20:00LumiEP release indie soul

Event Details

Lumi

Lumi is het speelse en onbevangen geesteskind van zangeres en liedjesschrijfster Minka Bodemann. De afgelopen jaren werkte ze in de luwte aan haar debuut-EP. Ze schreef acht uitgesproken nummers die samen de perfecte cocktail vormen om je kennis te laten maken met Lumi. Een sprankelende cocktail die vanaf de eerste slok blijft smaken naar meer, want Lumi stijgt naar je hoofd, nodigt je uit tot dansen, en voert je weg als een zoete en melancholische Californian Dream.

Artiesten als Hall & Oates, The Eagles, The Doobie Brothers en Earth Wind & Fire vormden de soundtrack van haar jeugd. En ook de rijke harmonieën waar ze zich van bedient doen denken aan de West Coast Soul en Yacht Rock die tegenwoordig dankzij acts als Young Gun Silver Fox, Benny Sings en Vulfpeck weer helemaal terug is.

Lumi laat zich kennen als een toegankelijke en sprankelende nieuwe pop-act, voor liefhebbers van pop, soul en disco. Op haar debuut EP ‘In Lumiverse’ neemt ze je opgewekt en vol belofte mee.

Instagram


-INFO-
Datum | 3 juni
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X