DECEMBER,22

WO14dec20:00M. LuckyVinyl Release Show indiepop

Event Details

M. Lucky | ‘Gentlewoman’ Vinyl Release Show

Met inspiratiebronnen als Lana Del Rey en Father John Misty is M. Lucky is een muzikant die via poëtische popsongs romantiek probeert te vinden in de alledaagse, iets wat onrustige werkelijkheid. Haar ‘millennial anthems’ bezweren de scherpe randjes en spreken over het leven als een tragische komedie die voorbij dendert.

Al eerder heeft ze in Bells of Youth gezeten en meegedaan met de Popronde in 2021. Samen met bandleden van Weval, EUT, Personal Trainer & Jungle By Night brengt M. Lucky een rokerige show waarin echo’s van de jaren ‘70 doorklinken. Haar debuutalbum ‘Gentlewoman’ verschijnt op 9 december 2022 en op 14 december komt M. Lucky voor de release show van haar debuutalbum naar Cinetol.

Tijdens dit event draait DJ Sloopkogelwies Lucky’s favoriete tracks voor en na de show.

Speciaal tijdens deze avond kan M. Lucky’s LP ook met 5 euro korting gekocht worden.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 14 december
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11*
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/m-lucky/

*Deze show is gratis voor leden van We Are Public


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X