JULI,22

ZO17jul20:0023:00MarynCharlie (support: Nicolaas)EP Release Show indiepopsinger songwriter

Event Details

MarynCharlie | EP Release Show

MarynCharlie is een zangeres & songwriter uit Amsterdam, die dromerige indiepop maakt. Ze groeide letterlijk op in een huiskamerstudio, en begon met het opnemen van K3-covers. Ze probeerde vervolgens alles uit wat maar kon, verruilde haar viool en hockeystick voor zangles en ontdekte het schrijven en opnemen van eigen nummers, ‘Het moment dat ik besefte dat ik over alles kon schrijven wat ik zelf voelde en dacht, was ik helemaal hooked. Het biedt me sowieso een uitlaatklep: het lucht enorm op om over alles schrijven wat ik zelf voel en denk.” Sindsdien is ze druk bezig met haar eigen muziek.

Op Spotify, Instagram en Tiktok neemt haar bereik snel toe, Amazon Prime kocht de rechten op Ginger Beer, ze levert zangpartijen voor DJ’s (onder andere op Spinning & Musical Freedom) en op 3FM imponeerde ze als Parel van de nacht. Ze heeft een aantal singles gereleased, die je al kan beluisteren, en 15 juli zal haar eerste EP ‘ Life is overwhelming’ uitkomen. Deze avond, hoewel twee dagen later, zal de officiele releaseshow zijn, die je niet wil missen!

Spotify
Instagram

Support: Nicolaas

‘Luchtige Pop met een vleugje Indo-Rock’. Nicolaas probeert elk obstakel in het leven te overwinnen door er grappige verhalen uit te halen, en die vervolgens om te toveren tot lichtvoetige songs, voorzien van rauwe drums en aan elkaar gelijmd door vlotte gitaren. Sinds jongs af aan speelt Nicolaas al live, en sinds de zomer van 2021 is hij op pad met zijn band The Hondos, die vernoemd is naar de band van zijn grootouders. Zijn sound kan het best worden omschreven als een mix tussen Mac Demarco en The Kooks. Na vorig jaar zijn debuut EP genaamd Once Upon A Time In Amsterdam (Chapter I) te hebben gereleased, is recent ook Chapter II uitgekomen die hij tijdens een releaseshow in Bitterzoet voor het eerst live heeft gespeeld.

Spotify
Instagram


-INFO-
Datum | 17 juli
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10,00
Facebook Event | Link


Praktische informatie:
We volgen voor deze show de actuele coronamaatregelen van het RIVM. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X