AUGUSTUS,20

ZO23aug12:0015:00MatildaThe Kidspiration Club Tuinbios + Workshop KinderfilmSchilderenTuinbiosWorkshop

Event Details

Deze zomer in onze tuin: kinderfilms met daarna een leuke workshop! Vier films voor alle leeftijden die allemaal iets te maken hebben met tekenen en kinderboeken en daarna kunnen de kids schilderen in het thema van de film.

๐——๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—น๐—บ: ๐— ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—น๐—ฑ๐—ฎ (๐Ÿฒ+)
‘Ik ben slim, jij bent dom. Ik ben groot, jij bent klein.’ En je kunt er niks aan doen. Matilda’s eigen vader (DeVito) zegt het tegen haar, en ook haar heksachtige schooldirectrice (Ferris). Gelukkig krijgt het pientere zesjarige meisje (Wilson) hulp van de feeรซrieke schooljuffrouw miss Honey (Davidtz) รฉn van de paranormale kracht in haarzelf. Regisseur DeVito’s voorkeur voor zwarte komedie sluit naadloos aan op de aversie tegen vals sentiment en de humoristische kijk op karikaturaal machtige en ยญgemene volwassenen van schrijver Roald Dahl.

๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ
Welkom in het atelier van The Kidspiration Club. Het wekelijkse kunstgeschiedenis atelier voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De plek waar je leert door te experimenteren en te inspireren. Voor de komende periode ontvangt Juf Rox. de kleine kunstenaars graag in de tuin van Cinetol voor een leuke filmervaring + Workshop geรฏnspireerd op de must see kinderfilms. Materiaal en schorten zijn aanwezig maar let op: een echte kunstenaar kan best een beetje vies worden!

We zijn weer naar school. Maak jij net als Matilda veel avonturen mee? Laat je inspireren door de verhalen Roald Dahl en maak jouw eigen geheime kinderboekje met mooie tekeningen ( net als Quintin Blake) vol spannende verhalen.

โ€ขโ€ขVoor de ouders: als je denkt dat jouw kind wat extra aandacht nodig heeft of het gewoon leuk vindt om samen met jou te creรซren: wees welkom en doe mee!

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Matilda: 12:00 – 13:45
De workshop: 14:00 – 15:00
De programmaโ€™s horen bij elkaar maar zijn ook los te bezoeken.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
De film: kinderen gratis// boven de 21 โ‚ฌ5
De workshop: โ‚ฌ5
Stuur een mailtje naar info@cinetol.nl als je erbij wilt zijn, vanwege de 1,5m regels is het aantal bezoekers beperkt. Afrekenen kan aan de kassa (pin only).

X