MEI,23

DI23may19:30Maydays | Lefty + Azra Ilya + Fabienne Julie + Forgotten GuestCvA CvA popfolkhiphopindie

Event Details

Azra Ilya

Azra Ilya is een Amsterdamse indie muzikant met een passie om door een hoop elektronische elementen een 80s geluid te produceren. Inspiratie haalt Azra uit artiesten als Clairo, Faye Webster en beabadoobee. Haar muziek is catchy, vol synths en een combinatie van nostalgische en moderne productietechnieken.  In Haar eerste single ‘’Artichoke Heart’’ worden deze statements helemaal waargemaakt.

Instagram
Spotify

Lefty

Lefty is een solo moderne Grieks hiphopproject met donkere en persoonlijke teksten gecombineerd met melodische vocalen. Lefty heeft 3 singles uitgebracht en een album komt er waarschijnlijk in 2024.

Instagram
Spotify

Fabienne Julie

Fabienne Julie is een moderne folk artiest. Haar muziek is vernieuwend, dromerig en neemt je mee in haar eigen droomwereld. Inspiratie haalt Fabienne uit sprookjes en de natuur en artiesten als Madi Diaz, Cassandra Jenkins en Feist. In haar teksten gaat het over liefde, verlies en haar persoonlijke leven.

Instagram

Forgotten Guest

Forgotten Guest is een moderne rockband met inspiratiebronnen als Evanescene, Paramore, Three Days Grace en Breaking Benjamin.


-INFO-
Datum |  23 mei
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X