APRIL,18

ZO01apr20:0023:59Meis, Dunn & Suikerbeat alternative popconcert

Event Details

Vanavond wordt er nieuwe muziek gepresenteerd!
Meis, Dunn en Suikerbeat nemen het publiek graag mee in hun wereldje van eigenzinnige, moderne popmuziek.

20.00 Suikerbeat
Simpel of doorklievend, kinderlijk of zwaarmoedig, de Nederlandse teksten van Suikerbeat spreken tot de verbeelding.
De frontvrouw die ook de dragende beats verzorgt wordt op het podium ondersteund door twee synth spelende mannen met precies genoeg schijt. Brokkelende coupletten, pompende refreinen en een masterclass multitasken. Check de EP ‘nasmaak’, check het live, check het!

21.00 Meis
Het pasgeboren Meis heeft om zich heen gekeken, gezien, gehoord en vooral veel gevoeld. Observatie wordt obsessie en die obsessie wordt omgetoverd tot woorden, tot zinnen, tot teksten, tot liedjes. Her en der melancholisch, soms een beetje bleu, ietwat naïef, maar altijd goudeerlijk. Aysha de Groot heeft met dit kersverse project haar liefde voor de Nederlandse taal gevonden en maakt daar gretig gebruik van. Ze vertelt haar verhalen over lief, leed, passie, afscheid nemen en de zoektocht naar nieuwe avonturen.

22.00 Dunn
Timothy Dunn heeft altijd de neiging gehad om eigen muziek te schrijven en uit te voeren waarin hij volledig compromisloos zijn ei kwijt kan. Nu heeft hij met de opkomende EP ‘Solastalgia’ hierin de volgende stap gemaakt. Samen met bevriende muzikanten zal hij zijn eigenzinnige opvatting van alternatieve popmuziek ten gehore brengen.

// zondag 1 april
// 19:30
// €5

Check het Facebook event hier

X