NOVEMBER,20

WO25nov19:3021:00Michel Carlos TrioCinetol Presents: coversjazzOld school

Event Details

Michel Carlos Trio

Het Michel Carlos Trio is een pas gevormd Amsterdams Jazz Trio dat sinds kort stevig aan de weg timmert. Na een tweetal (lokale) tv optredens doet dit Jazz trio een eerste optreden in Cinetol. Ze spelen composities van Thelonious Monk, John Coltrane, Herbie Hancock, Sonny Rollins …oh ja, Charlie Parker komt ook even om de hoek kijken, and others. Only the Grand Masters dus! Humbled zijn ze! Dus wat de muzikale ingrediënten betreft, old skool jazz, soms relaxed, een beetje flowen, beetje uptempo, hier en daar wat abstract, maar always swingin! Het speelgenot is meer dan zichtbaar. Kom gezellig langs, laat je enthousiasmeren en meenemen op een reis langs de Grand Masters!

De bezetting: Michel Carlos – sopraan- en tenorsaxofoon, Marcel Latuperissa – contrabas en Armando ‘VADER’ Cairo – drums.


INFO

Woensdag 25 november
Michel Carlos Trio

Show 1
Doors // 17:45
Show // 18:15
Tickets: 10,- (28 beschikbaar)

Show 2
Doors // 19:30
Show // 20:00
Tickets: 10,00 (Uitverkocht!)

Facebookpage: Michel Carlos Trio
Youtube: “Anthropology” by Charlie Parker

Check het Facebook event hier


Coronamaatregelen

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 28 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

 

X