MEI,19

WO29may20:0022:30Zwoel - Price I Love Coupleism GRAP electro popindiepsychedelische folk

Event Details

Grap Amsterdam Popmusic en Cinetol presenteren de nieuwste Nederlandse acts tijdens de concertreeks Zwoel. Woensdag 29 mei is de tweede editie met niemand minder dan Price en LOVE COUPLE. Tijdens Zwoel zie je toffe acts om in de gaten te houden en die al aardig op weg zijn bekend te worden bij een groot publiek. Bands en acts die al een stapje verder zijn krijgen zo de gelegenheid zich te presenteren aan nieuw publiek, media en muziekindustrie op een sfeervolle, intieme locatie.

Price
Het Groningse kwintet Price zoekt op alle fronten de grenzen op. De band rondom Marnix Visscher (Korfbal) raast als een wervelwind van garage en kraut over een idyllisch landschap vol psychedelische folk. Dit resulteert in interdimensionale, soms schizofrene nummers waar je nooit zeker bent wat er op je te wachten staat.

LOVE COUPLE
LOVE COUPLE maakt popliedjes kapot. De vierkoppige band maakt zich uniek door hun ijzersterke samenzang in een jasje van 80’s sounds met een bijdehante 90’s attitude. Door het frontduo, bestaande uit een eigenzinnige zangeres en zingende drummer, diepe bas sound en grungy gitaarwerk blijft de band continu aan je lippen hangen.

Datum: woensdag 29 mei 2019
Locatie: Cinetol
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Presentatie: Kimo van den Berg
Entree: €10,60,- (incl. servicekosten)
www.grap.net I www.cinetol.nl

–> check het Facebook event hier.

X