MEI,23

WO17may19:00Militarie Gun | Support: Wrong Mani.s.m. Paradiso post-hardcorepostpunkpunk

Event Details

Militarie Gun

Opgericht in 2020, wordt de Amerikaanse punkband Militarie Gun gedreven door de muzikale rusteloosheid van zanger en songwriter Ian Shelton. De band – waarvan de bezetting bestaat uit gitaristen Nick Cogan en William Acuña, drummer Vince Nguyen en bassist Max Epstein – put uit een breed scala aan invloeden om muziek te maken dat hardcore punk maar ook een melodische en gevoelige kant heeft. Zo worden ze beïnvloed door het gitaarwerk van Born Against, de stuwende cadans van hiphop, de up-front bas van Fugazi maar ook door werk van Paul McCartney. Militarie Gun werkt samen met Loma Vista Recordings om  hun nieuwe plaat ‘All Roads Lead To The Gun’ (Deluxe) uit te brengen: een collectie die hun twee EP’s uit 2021, ‘All Roads Lead To The Gun’ en ‘All Roads Lead To The Gun II’, combineert met vier nieuwe nummers.

Instagram
Spotify

Support | Wrong Man
Wrong Man is een band die drijft op de spanning tussen harde gitaren, subtiele melodieën en een bluesy groove. Post hardcore, post punk en alt rock zouden allemaal referenties kunnen zijn, maar alles wat je moet doen is erin duiken, luisteren en zien wat je vindt. Wrong heeft een 12″ EP genaamd “Who Are You?” uit.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 17 mei
Deuren | 19:00
Voorprogramma | 19:30
Hoofdprogramma | 20:30
Tickets | €15


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X