MAART,20

DO12mar20:0023:00Minor Citizen + MOLLYThe Daily Indie Presents 60s soundalternative rockindie

Event Details

The Daily Indie presents: een single release en afscheidsshow ineen! Na succesvolle edities met onder andere la loye, VoidFare en Tousch is het deze avond de beurt aan Minor Citizen en MOLLY om hun klanken ten gehore te brengen.

Minor Citizen
Minor Citizen is een bom aan energie. De driemansformatie slingert hun beukende, catchy rocksongs op volle kracht het publiek in. Scheurende gitaren, pompende baslijnen en stuwende drums nemen het voortouw, maar maken ook plaats voor sfeervolle nummers. Dompel jezelf onder in een Foo Fighters-achtige sound, die de attitude heeft van Queens of the Stone Age. Eerder zag je Minor Citizen in de finale van de Amsterdamse Popprijs. De band wint een steeds groter publiek voor zich en met de tweede EP op komst bestormen ze binnenkort je favoriete muzieklijsten. Deze avond brengen ze hun tweede single ‘Built On Sand’ uit.

MOLLY

MOLLY GAAT STOPPEN! 😭

Na de finale van de Amsterdamse Popprijs te hebben platgespeeld is het mooi geweest voor MOLLY. Dit indie poprock 4-piece geeft een hedendaagse draai aan 60s pop, met als resultaatoverstuurde gitaren met een flinke bak chorus en vibrato, melodische bas, dreunende drums en sterke leadvocalen. Geniet nog een laatste keer met volle teugen van hun laatste show!

—> Check hier het Facebook event

—> Koop hier je ticket (voor €7,50)

– Update omtrent Corona –

I.v.m. de nieuwe overheidsmaatregelen rondom het Coronavirus kunnen we bij deze show maximaal 100 mensen binnenlaten. Iedereen die al een kaartje heeft kan dus gewoon naar binnen en er zijn ook nog kaartjes beschikbaar aan de deur.

Daarnaast willen we jullie vragen het advies van het RIVM te volgen en bij verkoudheid of griep thuis te blijven om verspreiding te voorkomen.

Stay healthy! ♡

X