DECEMBER,22

WO07dec20:00Mo Bedick + Kleine Prins LiorZaal raprockshoegaze

Event Details

Mo Bedick

Mo Bedick begon als een solo recording project en is uitgegroeid tot een vierkoppige band die eerder doet klinken alsof ze met z’n achten zijn. Een begin-van-de-zomer energie druipt in hun muziek, waarin verveling klinkt meer als melancholie, frustratie als een zucht en dat het voelt alsof er iets nostalgisch in de lucht hangt.

Met inspiratiebronnen als Tame Impala, DIIV en Radiohead en door duidelijke invloeden van breakbeats, jazz en punk, verzorgt deze shoegaze en dreampop band een ervaring die je bijblijft. Op 7 december komen ze voor een energiek optreden naar Cinetol.

Instagram
Spotify

Kleine Prins Lior

Kleine Prins Lior maakt gebruik van zijn passie voor taal om een andere vorm van rap te formuleren. Ooit begon Lior zijn rap-kronieken in het Frans en inmiddels omhelst hij zijn twee nationaliteiten met een voorkeur voor Nederlandse teksten. Toch brengt hij beide talen zo af en toe weer bij elkaar in zijn muziek.

Beïnvloedt door de Amerikaanse old-school vorm van hip-hop, de hedendaagse Franse rap en een schrijfstijl geïnspireerd op geschiedschrijvers, bewandelt Lior zijn muzikale weg en blijft hij bezig met de kunst van het rijmen.

Instagram


-INFO-
Datum | 7 december
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook-event | link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X