FEBRUARI,20

VR21feb20:0023:00Monokimono + Stroomduiker + puntjudithZand & Noorderzon lo-fiNederlandstaligPoëtisch

Event Details

Poëtische en melancholieke Nederlandse liedjes met een nu-sound uit Nederland en België met Monokimono, Stroomduiker en puntjudith.

Monokimono (BE): Het buitenechtelijk liefdeskind van Spinvis en Gorki is zo goed als volwassen geworden. De eerste single IJsjes van deze Antwerpse band verweeft saudade naar eindeloze zomers aan zee met een bonte sound en zijn monochrome bariton. Tweede single Noorderzon slaagt een steviger, elektronisch pad in.

Stroomduiker (NL): Introverte popliedjes in het Nederlands geschreven vanuit de woonkamer van zanger Tim Verheijen in Zandvoort. Afgelopen jaar brachten ze hun eerste liedjes ‘Martelaar Voor Een Keer’ en ‘Fel Jong Licht’ uit. Ook speelden ze in de Mooie Noten competitie en dongen ze mee naar de Amsterdamse Popprijs.

puntjudith (NL): neemt je mee in de gedachteflow van de twintiger in een chaotische wereld en een overvol brein. Ze keert je binnenste buiten met expressieve, rauw poëtische Nederlandse teksten en een nieuwe elektronische sound. Voor de liefhebber van Wende, Eefje de Visser en De Staat.

—> Check hier het Facebook event

—> Koop hier je kaartje (à €7,50)

X