MEI,23

DO04may20:00Mood Bored | Support: MuylikeEP Release Dreampopindierockshoegaze

Event Details

Mood Bored

Het motto van Mood Bored is ‘Who says an existential crisis can’t be fun’.

Een existentiële crisis die voelt als een zomerbriesje. Met een eigen geluid vol poppy hooks, punky basslines en rauwe gitaren bestormt Mood Bored het indie-rock landschap. De drie vrienden uit Tilburg maken nostalgische liedjes over het vinden van je plek in een wereld waarin alles verneukt lijkt te zijn.

‘Mood Bored klinkt als een fijne dreampoppy/shoegazey indierockband met een stel gouden tunes’. Zo worden ze omschreven door 3voor12. Ook waren ze één van de twaalf 3voor12 talenten uit de popronde van 2022. Op 4 mei brengen zij hun EP uit in Cinetol.

Instagram
Spotify

Support: Muylike

Muylike (moeilijk) is het project van de Utrechtse songwriter & producer Stijn Post.Vanuit zijn studio ontstaan zonnige, opgewekte indie-popliedjes aangesterkt doorenergieke koortjes en melodieuze gitaarlijnen. Met de release van zijn debuutalbum‘The Wait Is Over’ wordt het nieuwe materiaal met 5-koppige live-band ter gehoregebracht met een gloednieuwe liveshow.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 4 mei
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €11
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X