MEI,22

ZA14may20:4523:30Moon Moon MoonCinetol Presents folkindiepop

Event Details

Moon Moon Moon

Moon Moon Moon is het kunstproject van Mark Lohmann, over het tragikomische van het dagelijks leven. Lohmann schrijft eerlijk en intiem, en focust op de kleine details die hij tegenkomt. Deze zijn met name te vinden in de Diary Entries, muzikale dagboekfragmenten met bizarre titels die Lohmann’s gedachten weergeven, hoe scherp of vaag ze ook zijn.

Opkomend album Silly Symphonies, gebaseerd op de Disney-serie met dezelfde titel, vertelt korte verhalen in de vorm van één nummer, die klinken als filmscènes. Het album is geschreven in samenwerking met toetsenist Stef Koenis, die een filmische, bombastische productie maakte om Lohmann’s lo-fi opnamestijl heen. Hierdoor ontstaat er een technicolor symfonie, alsof je door zelf door lo-fi disneyworld loopt. \

Single Adult Christmas was al track van de week bij de Volkskrant, ‘…deze kersthit van het Nederlandse Moon Moon Moon: een pleidooi voor een volwassen kerstviering, met veel stiekeme seks op de wc’. Ook deze zullen ze uiteraard vanavond laten horen.

Facebook
Instagram
Spotify 

 

! Moonloops heeft door ziekte de supportshow helaas moeten afzeggen. !

Support: Moonloops

Moonloops is het brein van de 22-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze harmonieuze bedroompop in haar slaapkamer, en vertelt ze verhalen over dromen, wensen en hoop. Moonloops is de slaapkamer echter ontgroeid en is nu klaar haar verhalen in haar hoofd in het echt te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren.

Spotify
Instagram


INFO
Datum | 14 mei
Doors | 20:45
Showtime | 21:15
Tickets | 9,50
Facebook event | link


Coronamaatregelen
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Bij vragen kan je mailen naar info@cinetol.nl.

X