JANUARI,23

ZO08jan19:30Moonloops + Daisy BellisZaal bedroompopDreampop

Event Details

Moonloops

Moonloops is het brein van de 22-jarige singer-songwriter Sarah Dekker. Met een oude gitaar en een hoofd vol verhalen maakt ze harmonieuze bedroom pop op haar slaapkamer. Met inspiratie bronnen als Conan Gray, Cavetown en Chloe Moriondo, werkt ze momenteel aan haar opkomende EP. Haar warme vocalen versterken de poëtische en beeldende lyrics over dromen, wensen en hoop. Moonloops is de slaapkamer echter ontgroeid en is nu klaar om de verhalen in haar hoofd in het echt te delen, oog in oog met de wereld en de mensen die haar zo inspireren.

Instagram
Spotify

Daisy Bellis

Daisy Bellis brengt melodieuze en dromerige pianopartijen, vervlochten met klassieke vocalen, zware drums en synthesizers, in haar muziek. Inspiratie haalt ze onder andere uit de muziek van Kate Bush, Florence + The Machine, Birdy en Susanne Sundfor. In 2019 stond ze op het Bevrijdingsfestival Groningen en in 2020 op Eurosonic.

Daisy vertelt je een verhaal dat je meeneemt naar de mythische wereld van de natuur. Ze zingt over sociale onderwerpen zoals het klimaatprobleem, politiek maar ook over de vuren van binnen. Je voelt in haar muziek de connectie tussen fictie en het dagelijkse leven. ‘’Wanneer we rust en stilte nodig hebben gaan we de natuur in, het is tijd om die rust terug te geven’’.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 8 januari
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets | €10
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/moonloops-daisy-bellis/​​​​​​​


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X