FEBRUARI,22

VR11feb19:0022:00Mosaic Man (Radio TNP) | DJ SetDJ Café Cinetol DJelektronischTurkish disco

Event Details

DJ Café Cinetol
De komende vrijdagavonden openen we de Cinetol zaal als café, waar je met een biertje in je hand verschillende DJ’s kunt checken. We hebben een aantal van onze favoriete partners gestrikt om te komen draaien. Met morgen:

𝗠𝗼𝘀𝗮𝗶𝗰 𝗠𝗮𝗻 (𝗥𝗮𝗱𝗶𝗼 𝗧𝗲𝗺𝗽𝗼 𝗡𝗮̃𝗼 𝗣𝗮́𝗿𝗮)

Radio TNP is een onafhankelijk online radiostation dat opereert vanaf de NDSM-Werf. Wat begon als een mixtape is uitgegroeid tot twee sets per week op de radiozender en vele feesten en andere evenementen, waaronder bij Cinetol. Voor deze avond komt Mosaic Man, een van de oprichters, langs met een speciale set set van Turkse muziek, afgestemd op de seated setting.

Radio TNP organiseerde bij Cinetol meerdere keren Durma Dans Et (don’t stop dancing), inclusief een uitverkochte ADE-editie. Met wereldwijde invloeden en een goed gevoel voor feestjes bouwen staat een avond van Radio TNP garant voor een goede tijd, of je nou op een stoel zit of op de dansvloer staat. Mosaic Man zal deze avond de zaal vullen met het beste van de Turkse dansmuziek. Pak een drankje en ga mee op reis.

INFO
Datum | 11 februari 2022
Tijden | 19:00 tot 22:00
Toegang is gratis, en je mag komen wanneer je wilt. Een plekje reserveer je eventueel via info@tolbar.nl, of bel eventjes naar 020 2615 689.

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op aangepaste capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl

X