SEPTEMBER,22

ZO18sep19:3023:00MUSIC MEETS THE EYEDe Zaal interdisciplinairlive-muziekvisuele kunst

Event Details

Music Meets the Eye

Underground, ambient, elektronisch sferische muziek i.c.m. audiovisuele aspecten. Verwacht een interdisciplinaire kunstavond waar je niet alleen kunt wegdromen in muziek, maar ook een visuele reis maakt door de live visuals die door de zaal heen te zien én ervaren zullen zijn. Voor dit programma werken muzikale acts samen met een audiovisuele kunstenaar (of zijn ze speciaal voor dit programma aan elkaar gekoppeld) om je een nieuwe beleving te geven van de muziek. Ze zullen niet volledig op het podium staan en ook de visuals zijn niet alleen op een scherm te zien, maar hiervoor wordt de hele zaal gebruikt. Ervaar een intieme chill-out met underground feeling of kom voor je zondag space out.

Programma:

Oliv Oliv (music) ft. Jane Bergkotte (visuals)
TRIGGRRD (music) ft. Absent Chronicles (visuals & live trompet)

Oliv Oliv ft. Jane Bergkotte

Oliv Oliv (Olivier Terpstra) en Jane Bergkotte werken samen aan een liveshow waarin het publiek onderdeel kan worden van het decor. Verwacht energieke dansbare muziek in een wereld vol projecties waar je als publiek doorheen kan bewegen. Jane’s beelden reageren op zichtbare en onzichtbare manieren op de muziek die Oliv Oliv maakt met zijn modulaire synthesizer.

Video
Liveset

TRIGGRRD

TRIGGRRD is een vernieuwend Utrechts collectief met een muzikale focus op beats en bass genres als experimentele hiphop, trap, footwork, house en nu jazz. Een combinatie van technologie, dansbare ritmes en improvisatie zorgt voor een jonge, grensverleggende voorstelling. Sensoren op de drums triggeren synthesizers en samplers die dienen als de inspiratie en fundatie voor composities en live improvisatie. De sound van TRIGGRRD refereert naar acts als Cid Rim, Błoto, Shigeto, Tatran, NERVE, en onze Belgische buren ECHT! en STUFF. Voor deze avond komen ze in duo formatie: Quartus Vlak op de drums & electronics en Kit Davies voor de sonische manipulatie & electronics.

Links
Liveopname


INFO
Datum | 18 september
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets vvk | €11
Tickets deur | €14
Facebook Event | link


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele richtlijnen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X