MEI,19

WO22may19:3023:00Nablijven (CvA Maydays)Wowie the Powie, Toroco, STiCKFiGS Dreampopkrautrockpoprock

Event Details

Na 4 lange jaren te hebben gestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam, studeren de mannen Denzel, Eelco en Oropo af. Deze langverwachte avond zal plaats vinden op 22 mei in Cinetol te Amsterdam. De avond zal gevuld worden met alleen maar nieuw materiaal waar de mannen al enige tijd aan hebben gewerkt. Komt dat zien en neem je vrienden mee!

Aanvang: 19:30
Prijs: 7,50 en 5,- voor studenten.
Tickets binnenkort verkrijgbaar

STiCKFiGS
STiCKFiGS is een powertrio bestaande uit Sam Spoorenberg (zang/gitaar), Eelco Lassche (bas/zang) en Oropo de Nadal Uceda (drums). Hun nummers zijn hard, snel, luisteren goed weg maar zijn tegelijkertijd verrassen complex voor het genre waarin ze zich bevinden. Met een constant schommelende balans tussen toegankelijkheid en gekte creëert STiCKFiGS een zeer fris en vernieuwend geluid binnen de punkwereld waarmee ze vastberaden zijn, de wereld op z’n kop te zetten.

Wowie the Powie
De psychpopband rondom Denzel Sprenkeling.
Geïnspireerd door west coast bands als the Beach Boys en the Millennium, doopt hij zijn zoete popliedjes in de psych-honing. De muziek doet denken aan bands als Mild high Club en Gum.

Toroco
Toroco, het lijkt een beetje op Oropo maar dan net wat anders.
Ons collectief telt vier koppen, is een vers product van de Pop afdeling van het Conservatorium van Amsterdam en staat op het punt om gepresenteerd te worden aan de buitenwereld.
We maken een hoop kabaal met een shoegaze jaren 90′ sound. Dit samen met de harmonieuze zanglijnen van Wesley Fransen en de heavy gitaar riffs van Eren Özilhan geven ons een effect van een dreamy maar heavy sound.
Als kers op de taart vorm ik samen met Eelco Lassche dezelfde strakke ritmesectie die jullie gewend zijn van stickfigs.

Rabarber

Mede mogelijk gemaakt door:
Conservatorium van Amsterdam
Maydays
Cinetol

–> check het Facebook event hier.

–> TICKETS.

X