MEI,22

VR27may20:4523:00Naduah (support: Johnny Loves Me + Hemony Tapes)Cinetol Presents Nederlandstaligpop

Event Details

Naduah

Hoe beter je luistert, hoe minder onschuldig ze wordt. De 23-jarige Naduah uit Leeuwarden draagt het hart op de tong, en heeft niks te verbergen. Op haar eerste EP Verhaaltjes voor het Slapengaan verpakt ze haar avontuurlijke seksleven in aanstekelijke Nederlandstalige popliedjes, waarin ze half sprekend half zingend over vrolijke beats. Het doet een beetje denken aan Merol met meer zang, of Froukje met meer seks.

Naduah is jong, maar verrast met haar reflectievermogen. Haar teksten zijn tegendraads, schaamteloos en vooral goudeerlijk. ‘Ik denk dat je met humor en nuance een heel eind kan komen in het leven’, aldus Naduah. Haar moeder vond het wel even shockerend om de EP te horen, maar Naduah doorbreekt taboes op een gezellig aanstekelijke manier. En op 27 mei komt ze met haar vunzige verhaaltjes naar Cinetol.

Johnny Loves Me 

Johnny loves me brengt sinds 2019 introspectieve lo-fi hiphop uit, waarin hij probeert openlijk te contempleren over lastige emoties en dubbelzinnige vragen, om het gesprek met zichzelf en zijn luisteraar aan te gaan. Johnny neemt je mee in zijn zoektocht waarin onderwerpen als filosofie, psychologie en romantiek hem leiden. Zijn lo-fi geluid legt de nadruk op zijn teksten en woordspelingen, die het bedroom-geluid perfect vertalen naar het podium.

Hemony Tapes

Hemony Tapes is een Amsterdamse psych-punkband. Opgericht in de Hemonystraat maken ze nu al meerdere jaren meerdere straten in Amsterdam en andere plekken onveilig, met hun mix van psych, postpunk en wave en sporadische saxofoongeluiden.


-INFO-
Datum | 27 Mei
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10

Facebook Event


Praktische informatie:
Volgens de huidige richtlijnen van het RIVM is deze show toegankelijk zonder testen voor toegang. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X