MAART,23

ZO19mar19:30NEEA + Michael Ekow & MayZaal hiphopsinger songwritersoul

Event Details

NEEA

NEEA is een Amsterdamse singer-songwriter. Met inspiratiebronnen als Alice Coltrane, Minni Ripperton, Sade en Erykah Badu begon ze als vroeg met het schrijven van eigen liedjes. NEEA staat bekend om haar zachte stemgeluid in combinatie met experimentele geluiden. In 2023 komt haar debuut EP ‘Five Element’ uit waar ze een jazz, r&b en soul combineert tot een unique geluid.

Instagram

Michael Ekow & May

Michael Ekow staat bekend om zijn geaccentueerde fluweelzachte dromerige zang. Hij is geïnspireerd door artiesten als Kendrick Lamar, Frank Ocean, Florence and the Machine, Idles en Rod Stewart. Michael heeft niet stilgezeten in zijn leven en noemt zich ook een nomade die door middel van poëtische expressie waarde wilt creëren aan het leven.
May (Marijn Smeehuijzen) is een gitarist en producer uit Amsterdam. Hij kenmerkt zich door herkenbare melodieën, strakke drums en meeslepende arrangementen. samen hebben ze de EP “YOU DON’T KNOW WHAT’S GOING ON, TALK TO ME NICE!” uitgebracht.

Instagram
Spotify
Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 19 maart
Deuren | 19:30
Aanvang | 20:00
Tickets Voorverkoop | €10
Tickets deur | €12,50
Facebookevent | Link 


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X