MAART,23

DO30mar20:00Nevin + Daisy Chain + MIELZaal Dreampopfolkindiesinger songwriter

Event Details

Nevin

Dromerige gitaren, melancholische synths en directe teksten. Nevin is een Amsterdamse singer-songwriter, haar fascinatie voor muziek begon bij Avril Lavigne. De muziek van Nevin heeft veel inspiratie gehaald uit dreampop, folk, en dark electro en uit artiesten zoals Mitski, Sharon Van Etten en Radiohead.
In mei vorig jaar kwam haar eerste EP genaamd ‘VIE’ uit waar Nevin je meeneemt in een de reis van acceptatie.

Instagram
Spotify

Daisy Chain

‘Laat je meevoeren in de intieme, dromerige sound van Daisy Chain, maar vergis je niet! In deze droom zit een onheilspellend verhaal verscholen…
Daisy Chain is een 22-jarige singer-songwriter die haar ervaringen in liefde, schaamte en opgroeien vertaalt in muziek, geïnspireerd door genres als triphop, dreampop en alternatieve rock. Ze speelt met herhaling en dissonantie en vindt schoonheid in subtiliteit. Haar hypnotiserende, melancholische songteksten dompelt ze onder in schrijnende, sensuele melodieën in samenwerking met haar 5-koppige band.’

Instagram
Spotify

MIEL

MIEL is het project van de zangeres/songwriter Mila Meijer en gitarist Hidde Vos. Zij leeft in een melancholische en botanische droomwereld. Hij in zijn mistige soms duistere geest. Beide zijn dromers. Beide zijn onderzoekers van gevoelens en ideeën. Ze omarmen elkaars contrasten en overeenkomsten en belichten deze vaak in hun sound en artwork. Laat je meevoeren in stormen van brutale sounds en overtuigende vocalen. Keer in jezelf of droom weg. Vergeet de grond onder je voeten om na een avontuur vol elektronische en organische klanken weer te landen met een ervaring rijker.

Instagram


-INFO-
Datum | 30 maart
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X