SEPTEMBER,23

DO21sep20:30NicolaasZaal lo-fi pop

Event Details

Nicolaas

Na het spelen van open mic-avonden op zijn middelbare school in Amsterdam, veranderde het leven van Nicolaas op 13-jarige leeftijd in een tienerdroom, toen hij deel uitmaakte van de Nederlandse boyband ‘MainStreet’. Dit werd gevolgd door 5 jaar van gekte, waarin hij uitverkochte tours speelde, opende voor Justin Bieber en een nummer één album uitbracht. In 2016 werd hij wakker uit deze droom en vroeg hij zich af wat het volgende hoofdstuk van zijn muzikale avontuur zou zijn.

Tijdens zijn tienerjaren ontwikkelde hij een passie voor muziekproductie en werd hij een muurbloempje in de studio, waar hij andere producers observeerde en waaruit hij langzaamaan zelf begon met produceren en songs schrijven voor verschillende artiesten. Gedurende die jaren putte hij ook veel inspiratie qua sound uit zijn Indo-roots, wat resulteerde in luchtige songs vol grappige verhalen of ‘kleine sprookjes’ zoals hij ze graag noemt. Met het verlangen om weer op het podium te staan, richtte hij in 2021 zijn liveband ‘The Hondos’ op, als eerbetoon aan de Indo- Rockband van zijn grootouders. Na het uitbrengen van twee EP’s ‘Once Upon A Time In Amsterdam Chapter I & II’ is Nicolaas vastbesloten om dit nieuwe muzikale hoofdstuk verder te verkennen. Dit hoofdstuk zal Nicolaas 21 september met zijn band inleiden door oude en ook veel nieuwe songs ten gehore te brengen.

Instagram | @planetnicolaas
Spotify | Link 


-INFO- 
Datum | 21 september
Deuren | 20:30
Aanvang | 21:00
Tickets | toegang is gratis


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X