MAART,23

VR17mar20:30OATS + 32 Elephants + BOWLThe Lilac Underground poprockpostpunkpunkrock

Event Details

The Lilac Underground presenteert: 

OATS

Agressieve punk in combinatie met de technische aspecten van jazz, zo kan je de muziek van OATS omschrijven. Schreeuwende theatrale zang, ruige diepe basgeluiden en virtuoze drums zorgen voor een optreden gevuld met emo, math rock en experimentele hiphop. De nummers gaan over persoonlijke en maatschappelijke problemen zoals in het nummer FLOOD. Dit nummer bespreekt de angsten die komen kijken bij de veranderende wereld door klimaatcrisis.

OATS is druk bezig met hun debuut EP, maar eerst hun nieuwe single MAGNOLIA. Die komt uit op 24 februari 2023. 

Instagram 
Spotify

32 Elephants

 32 Elephants-een stille gitarist, 2 seasoned pros en een corduroy brakka dragende skaterboy, en voila de 32 olifanten zijn geboren. Met hun liefde voor hardcore, punkrock en alles wat interessant klinkt vormt de half Amsterdamse, half Hagenese pop rock band een energiek, hard, emotioneel en bombastisch melodieus geluid. Deze nieuwe band is gedreven om zich zichtbaar te maken in de Nederlandse muziekscene.

Instagram 

BOWL

BOWL brengt een frisse sfeer en insteek, die het post punk genre maar al te graag wil verwelkomen. De atonale, desoriënterende gitaarriffs, kritische teksten en strakke drums & bas brengen een gigantische energie, die je laat dansen en moshen alsof je leven ervan afhangt.
De band is ontstaan na een concert van Unschooling (Franse post punk band). Dit akkefietje vonden ze zo inspirerend dat ze niet anders konden dan de koppen bij elkaar te steken om een Nederlandse versie van dit genre neer te zetten. BOWL is klaar om ieder podia in Nederland plat te spelen en de term: “Ik heb zin om te bowlen” een beruchte te maken onder raggende jongeren.

Instagram 


-INFO-
Datum | 17 Maart
Deuren | 20:30
Aanvang | 21:00
Tickets | €10
Facebook-event | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X