NOVEMBER,21

DO04nov20:0022:00OKRAEP Release electronischnederlandspop

Event Details

OKRA

OKRA – het project van zangeres en songwriter Maaike van Dijck – met Nederlandstalige popnummers, gehuld in een elektronisch jasje, vertellen autobiografische verhalen waar Van Dijck al haar creativiteit in kwijt kan. Haar eerlijke teksten in combinatie met haar zuivere stem vormen een eigentijds geluid. Waar het ene nummer in stilte ontroert, kan je bij het volgende niet stil blijven staan.

Denk aan: Eefje de Visser, Maan en Roxeanne Hazes.

In oktober 2018 won OKRA de ‘Muzikale Snelkookpan’ op de BumaNL Awards met haar eerste single ‘Alles of Niets’, in samenwerking met producer Holger Schwedt (Bløf, vanVelzen). Eerder dat jaar tekende ze een platencontract bij Redline Music, waarbij ze ook haar tweede single ‘Heimwee’ uitbracht. In 2020 deed ze mee aan de Popronde van 2020 en in augustus dat jaar stond ze al bij ons met een uitverkocht corona concert met livestream. Nu mogen we haar weer verwelkomen; dit keer voor haar EP Release.

Spotify
YouTube
Instagram: @ik.ben.okra

𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭: 𝐑𝐚𝐨𝐮𝐥 𝐌𝐢𝐜𝐡𝐞𝐥
Singer-songwriter Raoul Michel maakt Nederlandstalige popnummers. Na lange tijd als gitarist in bands en voor verschillende artiesten te hebben gespeeld, besloot Raoul zijn eigen pad te volgen en songs te schrijven. In februari 2019 releaste hij zijn debuut EP met een optreden in een uitverkocht Patronaat. Drie maanden later stond hij in Paradiso, tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland. Je zou Raoul kunnen kennen van het televisieprogramma ‘Hit The Road’, waar hij met zijn eigen nummer ‘Kom Maar Op Met Die Regen’ de 2e plek in de finale haalde.
𝘝𝘰𝘰𝘳𝘣𝘦𝘦𝘭𝘥𝘦𝘯 𝘷𝘢𝘯 𝘙𝘢𝘰𝘶𝘭: 𝘋𝘢𝘮𝘪𝘦𝘯 𝘙𝘪𝘤𝘦, 𝘑𝘰𝘩𝘯 𝘔𝘢𝘺𝘦𝘳 𝘦𝘯 𝘑𝘪𝘮𝘪 𝘏𝘦𝘯𝘥𝘳𝘪𝘹
Instagram: @raoulmichel

INFO

Datum | Donderdag 4 november
Doors | 20:00
Showtime | 20:30
Tickets | €10,-
Facebook-event


Coronamaatregelen

Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor driekwart van onze capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X