MAART,20

VR27mar20:0023:00Operation Hurricane, Mountain Eye & Stella (uitgesteld / postponed)Single Release garagepostpunkpseudo-grunge

Event Details

-UPDATE-

I.v.m. de nieuwe overheidsmaatregelen rondom het COVID-19/Coronavirus zijn wij genoodzaakt alle shows tot 1 juni te verplaatsen naar een later moment. We zijn momenteel aan het zoeken naar een nieuwe datum voor deze show, waarover we jullie via dit event en via onze website op de hoogte zullen houden.

We wensen iedereen gezondheid en sterkte toe en verwelkomen jullie graag bij deze show als Corona is geweken. 
♡

x

ENG:
Due to the most recent government measures concerning COVID-19/Corona Virus we’re forced to postpone all shows up until June 1st. We’re currently searching for a new date for this show of which we’ll keep you posted through this Facebook event and through our website.

Health and strength to everyone and we’d love to welcome you at our show once Corona has passed. 
♡

———————–

 

Operation Hurricane
De drie heren van de Haarlemse band Operation Hurricane vonden in 2016 muzikaal heil in elkaar op het conservatorium. Na o.a. spelen in Paradiso, op Bevrijdingspop en tweemaal de publieksprijs bij de Rob Acda Award binnen te slepen, was het tijd om een EP op te nemen. Deze avond brengen ze als voorproefje daarvan de single Undefined uit, een eerste impressie van hun “pseudo-grunge”. Hoe dat klinkt? Denk Soundgarden meets Jeff Buckley met een vleugje Foo Fighters. Rauw en experimenteel doch modern en gefocust, hopen ze een canvas te creëren voor een open en eerlijke boodschap.

Mountain Eye
Wat zou het leven zijn zonder ontdekkingen? Voor Mountain Eye draait alles om het verkennen van nieuwe richtingen in hun muziek. Terwijl ze het alternatieve metal geluid dat bekend werd door bands als Korn, Slipknot en Linkin Park aan het begin van deze eeuw nieuw leven inblazen in een hedendaagse vorm, verkennen ze de extremen van het leven, met innovatieve song writing, zware riffs en schurende vocalen. Wees voorbereid op ongebaande wegen!

Support: Stella
Stella sleept je mee door haar melancholische wereld vol lange nachten en tweestrijdige gedachtes.
Sobere popliedjes met een donker randje.
Met inspiraties als PJ Harvey, Mazzy Star, Nick Cave en Sonic Youth.

—> Check hier het Facebook event,
—> Koop hier je kaartje (à €7,50)

X