MEI,22

DO19may20:0022:00Oracle Sisters (+ support: Zuster Zonnebloem) | UitverkochtCinetol presents 60spsychedelic

Event Details

Cinetol presents: Oracle Sisters (+ support: Zuster Zonnebloem) 

Deze show is uitverkocht. Er zijn ook geen tickets aan de deur verkrijgbaar.

Oracle Sisters (FR)

“moody soundscapes that evoke an exotic, dream-like state rife with tension and sexual danger.”

Aldus The Line of Best Fit over Oracle Sisters. De band, die hun naam afleid van ‘biker gang’ culturen over de hele wereld, werd gevormd door de vrienden Lewis Lazar en Christoper Willat. Deens en Noord-Iers, groeiden ze beiden op in Brussel waar ze samen muziek maakten en schreven. Nadat de een naar New York en de ander naar Edinburgh verhuisde, vonden ze elkaar terug in Parijs. Hier begonnen ze al snel met het werken aan nieuwe nummers wat leidde tot een portfolio aan werk dat de aandacht van artiesten en muzikanten trok die hen hielpen bij hun eerste show en releases. Niet lang daarna sloot Julia Johanssen zich aan bij de band als drummer, harmoniser en songwriter.

Afgelopen jaar werd Oracle Sisters opgenomen in ‘NMEs Essential Artists’ lijst. “Alles staat nu klaar voor Oracle Sisters om hun plaats in te nemen als een van de meest veelbelovende acts uit de Parijse muziekscene, met de release van een dubbel EP onderweg en het tekenen bij New Yorks label 22TWENTY”.

Spotify
IG: @oraclesisters

support: Zuster Zonnebloem (NL)

Vers uit de tijdmachine komt Zuster Zonnebloem: 4 zielen met een gedeelde passie voor muziek uit de jaren ‘60 en ’70. Alsof het voorbestemd is, pakken zij hun instrumenten en ontstaat er een magische formule. Begeleid door groovy ritmes, kleurrijke melodieën en hypnotiserende zang, die zorgt voor een psychedelisch spektakel zoals je dat alleen in de ‘60s zou meemaken. De wonderbaarlijke trance en bovennatuurlijke sfeer waarin deze band je meeneemt, is een ervaring die je niet snel zult vergeten. Waan je in de Summer of Love met Zuster Zonnebloem!

Spotify
IG: @zusterzonnebloem


INFO 
Datum | Donderdag 19 mei (nieuwe datum)
Doors | 20:00
Show | 20:30
Tickets | Uitverkocht

Facebook Event 


Praktische informatie
We volgen de actuele corona-aanbevelingen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X