OCTOBER,22

ZO30oct20:00Oriye Cazz & DJ Game OvaZaal hiphopR&Brap

Event Details

Oriye Cazz & DJ Game Ova live in concert

Oriye Cazz is een Engelstalige rapper/songwriter geboren in Amsterdam. Die de afgelopen jaren veel optredens heeft mogen doen in landen zoals Duitsland, Frankrijk, de Verenigde Staten en zelfs in China.

Als artiest kan je Oriye Cazz omschrijven als een echte storyteller die verschillende vibes gebruikt zijn verhaal over te brengen. Dit kan variëren van jazz-achtige vibes, naar echt hiphop en trap beats afwisselend met heerlijke mellow R&B vibes. Everything just to create the right vibe. Bijgestaan door zijn day one, DJ Game Ova zijn zij klaar om een onvergetelijke show te geven met een paar special guest appearances. Dit zal hun eerste officiële concert in eigen land zijn, in hartje Amsterdam. Tevens zal deze show een release party zijn voor Oriye Cazz nieuwe EP “Don’t Compete, Don’t Compare” die uitkomt op 31 oktober

Support: Amadi Blue

Amadi Blue komt uit Lagos, Nigeria en heeft tot zijn twaalfde in Den Helder, Nederland, gewoond. Op 13-jarige leeftijd is hij begonnen met het maken van hiphop en R&B muziek. Met invloeden van andere kunstenaars, zoals J Cole en Drake weet hij zich als geen ander te onderscheiden door het gebruik van melodieuze stromen en rijmschema’s perfect gecombineerd met pakkende refreinen. Tegenwoordig brengt hij zijn muziek samen met heerlijke Afro Beats / Afro Soul ten gehoren.


INFO
Datum | 30 Oktober
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €13,50


Praktische informatie 
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X