APRIL,23

ZA08apr20:45Parker Fans | Support: Thor Kissingi.s.m. Paradiso elektronischNederlandse indieweirdo indiepop

Event Details

Parker Fans

Parker is de verlosser. Iedereen wil op Parker lijken. Zo ook Sem en Kick. Daarom moest hun nieuwe dansproject wel Parker Fans heten. Met weinig budget en nog minder schaamte bezingt Parker Fans Randstedelijke beslommering in semi-elektrische indieboogie. Live aangevuld met echte instrumenten proberen ze wanhopig zieltjes te winnen, te beginnen op het goorste huisfeestje bij jou in de buurt.

Op 8 april brengen ze hun eerste EP uit in Cinetol.

Instagram 

Support | Thor Kissing

Thor Kissing is je favoriete muzikant z’n favoriete mafkadet en dat is-ie. Op negenjarige leeftijd schreef hij boekjes vol met songteksten om deze vervolgens luidkeels te zingen en te beatboxen. Op zijn zestiende produceerde hij elektronische dansmuziek op zijn kamer. Allemaal om uiteindelijk als prille twintiger uit te groeien tot een kinderlijk volwassen indiepop weirdo. En who knows what’s next? Thor Kissing flikt het allemaal. Zijn liveshows zijn minimaal zo lollig als zijn voorkomen en brengen je naar huis met een voldaan gevoel dat men niet bepaald kan omschrijven.

Instagram 
Spotify


-INFO-
Datum | 8 april
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €10
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X