MAART,23

VR03mar20:00Party of the Mind + Raccoon Rally + Surfing StingraysZaal punkrock

Event Details

Party of the Mind

De vele ontwikkelingen die Party of the Mind heeft meegemaakt, komen samen op een veelzijdig album: We’re Not Here. Op het album uit dit zich in een onverwachte mix van conventionelere pop-rock invloeden en new wave twists, met als resultaat een unieke luisterervaring die keer op keer verrast. We’re Not Here is zelf geproduceerd, volledig live opgenomen en afgemixt in de eigen studio.

De band ziet zichzelf als collectief, waarin niet één stem, geluid of invloed de overhand heeft. Die visie geeft de muziek de ruimte om zich te vormen tot een collage van verschillende fases, met hartstocht voor muziek en het grenzen verleggen als rode draad.

Na meerdere singles, videoclips en een EP, brengt Party of the Mind deze herfst na twaalf jaar het debuutalbum ‘’We’re Not Here’’ uit. Een toepasselijke naam, want na jarenlang het underground circuit van Amsterdam te hebben verkend, is het na een uitdagende periode nu eindelijk tijd voor Party of the Mind om aan de oppervlakte te komen.

Instagram
Spotify

Raccoon Rally

De lo-fi muziek van Raccoon Rally varieert van lekker mellow naar energiek en experimenteel met catchy zangpartijen. Zanger en gitarist Tom is na een aantal jaar in de Weense underground muziekscene, nu neergestreken in Amsterdam-Noord. Hier zet hij sinds kort zijn project voort met lokale muzikanten. De nummers zijn onder meer geïnspireerd op rondreizen in Brazilië en klinken door pakkende melodietjes als bossa nova ritmes en noisy gitaarloopjes die samenkomen in een park waar kinderen zingen over dieren.

Instagram
Spotify

Surfing Stingrays

Surfing Stingrays zijn een onafhankelijke en experimentele psych-rock band uit Amsterdam, bestaande uit de vier muzikaalste gekken in Nederland. Variërend van rock uit de 60’s en moderne neo-psychedelic muziek, ontdekken ze de wonderlijke wereld van experimentele eclectische rock. Inspiratie halen ze onder andere uit artiesten als The Beatles, Grateful Dead en King Gizzard and the Lizard Wizard, waarmee ze verschillende muzikale disciplines combineren. Hun geluid is nu gevormd tot heerlijke harmonieën en scheurende riffs. Met hun progressive rock, punk en jazz geinspireerde album “Red Pill Society”, die in 2023 wordt gereleased, zijn ze klaar om hun psychedelische, transcendentale en zweterige shows in Nederland op te voeren.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 3 maart
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10
Facebook-event | link
Deel dit programma: Party of the Mind + Raccoon Rally + Surfing Stingrays – Cinetol


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X