APRIL,18

ZA14apr20:3023:55Pen & MikeSteve French + Tom Catnip x Jip van den Toorn + Bobbi Oskam alternative rockgaragelive drawing

Event Details

Pen en Mike….Pen en Mike…..Pen en Mike……

Na een succesvolle eerste editie, is het tijd voor deeltje TWEE!
Pen en Mike zijn terug met een nietsvermoedende en weloverwogen line-up.

Drums! tr-t-t-ttt-tt

Zoals jullie ondertussen van ons weten is het concept:
Een genot voor minstens twee van je zintuigen!
Mensen met Dysosmie en syringomyelia mogen ook komen BTW.

Tom Catnip
Wat weet jij over de liefde? Tom Catnip deelt zijn ervaringen in een muzikale workshop voor de beginnende en de gevorderde tortelduif. In de vorm van scherpgeschreven popsongs brengt Tom Catnip heerlijke 60’s psychrock ten gehore. Maar vergis je niet! Dit kan zomaar een rollercoaster van emoties worden. Op het ene moment houd je je aansteker in de lucht, het volgende moment staat het dak in fik.

Steve French
“Dromerige lo-fi outsiderpop. Zo klinkt fijne muzikale eenzaamheid. Hun tweede EP Colinton is onlangs uitgekomen, die volgens The Daily Indie klinkt alsof “een gedeelte van The Strokes van een festivalgig per ongeluk in het bandbusje van (Sandy) Alex G is gestapt.” Harde, emotionele liedjes over lijken in onderzeeboten, verwaterde vriendschappen en liefde in Schotse voorsteden.”

Jip van den Toorn
Jip van den Toorn is een illustrator uit Amsterdam. Bewapend met potlood en pen laat ze haar kritische kijk op de absurde wereld om haar heen zien. Ze illustreert onder andere voor het Parool, Vrij Nederland, Vice en de VPROgids. Haar werk is te zien op jipvandentoorn.nl

Bobbi Oskam
Bobbi Oskam (1990) is an illustrator living and working in the beautiful city of Utrecht, the Netherlands. Feel free to get in touch for commissions, projects, collaborations and more.

Doors: 20:00
Showtime: 20:30
Entree: €6

Super thanks aan Amsterdams Fonds voor de Kunst voor het medemogelijk maken van deze avond!

 

FACEBOOK HIER

X