APRIL,19

26apr(apr 26)20:3027(apr 27)03:00Pen & Mike's koningsnachtKIEFF x Songchoo Club x Sovay x Isa x Youri garagelive drawing

Event Details

Pen & Mike’s koningsnacht in Cinetol.

Zoals altijd een genot voor minstens twee van je zintuigen: live muziek x live illustraties.

Lex!


LINE UP:

KIEFF
Ook wel bekend als psychedelic garage slacker rock post-punk, of post-punk zjwenkierock.

Sovay
Afgelopen jaar is Sovay, een nieuwe indie rock band, geboren in Nijmegen. Sta jezelf toe te reizen op de vibe van een van hun zachte melodieuze liedjes, of verlies jezelf in een meer grungy rocknummer (mosh pits zijn toegestaan). Ze zijn nog maar net begonnen, maar missen absoluut geen ambitie en hebben bovenal zeer veel plezier in het maken van hun muziek. Met Karlijn op de drums, Tess op bas, Hugo op leadgitaar en frontwoman Frankie brengen ze een verscheidenheid aan verfrissende songs, geïnspireerd door bands als Wolf Alice, Alvvays en Black Honey.

Songchoo Club
De Songchoo Club. 4 maten met een missie: spelen op de Songchoo Countryclub in Zuid-Korea. Maar daarvoor moeten ze wel eerst internationaal bekend worden. Ze zijn diep geïnspireerd door shoegaze, krautrock en alles met rauwe randjes. Met 2 ep’s op Bandcamp en YouTube zijn de boys lekker op weg. Live zijn ze beter dan Kensington en Robbie Williams samen.

Isa Grutter
Kijk anders hier. https://www.instagram.com/isa.grutter/?hl=nl

Feest en DJs!

Doors: 20:30
Showtime: 21:00
Entree: €6

Super thanks aan Amsterdams Fonds voor de Kunst voor het medemogelijk maken van deze avond!

–> check hier het facebook event.

X