APRIL,23

ZA15apr20:45philine | Support: Jaco FalconEP release indiepopsinger songwriter

Event Details

philine

Met haar heldere zang en eerlijke verhalen trekt philine al snel je aandacht. De 23-jarige zangeres uit Rotterdam opende al voor artiesten als Froukje, Matt Simons, Wee Three en Maaike Ouboter, reisde als 3voor12 Talent mee met Popronde 2022 en bracht vorig jaar haar debuut-EP genaamd “Somewhere Else” uit.

philine kwam al vanaf jonge leeftijd in aanraking met songwriting door haar moeder die vroeger zelf slaapliedjes schreef. Met de leeftijd groeide haar liefde voor zingen en songwriting: ze leerde piano spelen en besteedde het grootste deel van haar tijd aan het schrijven van liedjes over alles wat haar inspireerde.

philine groeide op en luisterde vooral naar artiesten als John Mayer en Fleetwood Mac, maar haalt tegenwoordig haar inspiratie vooral uit artiesten als Holly Humberstone, girl in red, Phoebe Bridgers en Clairo. Na haar eerste EP nam ze goed de tijd voor het schrijven van nieuwe muziek en het zoeken naar de volgende stap in haar sound. “Het schrijven van de EP was voor mij dé uitlaatklep om te verwerken wat ik meemaakte in die periode. Ik zoende met een beste vriendin op een feestje, voor de grap, en werd per ongeluk verliefd op haar. Hierdoor kwam ik er achter dat ik op meisjes viel.” – philine

Inmiddels ligt er veel nieuwe muziek, die ze op 15 april met een vernieuwde show zal presenteren in Cinetol (Amsterdam).

Instagram 
Spotify

Support: Jaco Falcon

Nummers van Jaco Falcon zullen je door zijn aanstekelijke sound en herkenbare teksten ’s nachts wakker houden. De 20- jarige zanger, songwriter en gitarist is al sinds zijn veertiende bezig met deze talenten te ontwikkelen, wat resulteert in genadeloos eerlijke teksten en extreem catchy melodieën.

Instagram
Spotify


-INFO-
Datum | 15 april
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Tickets | €11,75
Facebookevent | Link


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X