MAART,18

31mar01aprMORADO + la loyePoptrash! concertpoprock

Event Details

We gaan weer knallen met twee Topacts! Poptrash zet samen met deCinetol weer de meest frisse live acts neer en ook deze keer zal het weer genieten zijn !

la loye
la loye is een Amsterdamse indie-pop band. Bijna fluisterende zang en donker gitaarspel vormen een intieme combinatie, waarbij de aandacht naar de persoonlijke teksten wordt getrokken. Live weet het vijftal zich zowel ongepolijst als ingetogen neer te zetten, zonder afstand te doen van de melancholie die als een rode draad door de liedjes loopt. Met een gelaagdheid á la The National en de subtiliteit van This Is The Kit zijn ze zo’n band die je in een groot warm deken zullen inpakken, om je vervolgens te vertellen dat het allemaal wel goed komt.

MORADO
MORADO is een vijfkoppige, psychedelische pop band. Geïnspireerd door de jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci fi, klinken hun nummers als een kleurrijk, buitenaards oerwoud. Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

De omlijsting word vanavond door Poptrash-er van het eerste uur Sick Boy verzorgd

// zaterdag 31 maart
// 20:30
// €7

Check het Facebook event hier

X