JUNI,22

VR17jun20:0023:30puntjudith + monokimono + ElmerCinetol presents electropopindiesamplepop

Event Details

puntjudith

Pulserende bassen, heavy beats en melancholische Nederlandstalige teksten: puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit en surreële dromen vol verlangen. Haar debuut-EP Snelweg is symbool van de chaotische wereld van de millenial. Dit najaar verschijnt de opvolger: EP Lawines. Puntjudith weet vanaf het eerste moment te imponeren met een sterk visueel verhaal. Met haar energieke muzikale identiteit gooide ze al hoge ogen bij de zuiderburen in België bij Radio en StuBru, 3FM Alternative en 3voor12 en tourde als OOR talent 2021 met Popronde door Nederland.

Spotify
Instagram

monokimono

Twin Peaks-beats, onaardse koortjes en teksten doordrenkt van verlangen. Met frontman Ben Tanghe op gitaar, synths en vocals, Ella Salvador Dalemans op percussieve sampler & vocals en Timon Persoon als synth & full time Ableton wizard, neemt monokimono zijn publiek mee op een road trip door zijn ziel. Teder en ongrijpbaar, dan weer ruw en dansbaar, altijd diep eerlijk.

Spotify
Instagram

Elmer

Sommigen zeggen dat Elmer het alter-ego is van producer en rapper Merel Pauw. Anderen zeggen dat Elmer de verloren zoon (of dochter, wat jij wil) is van een roedel wolven. Nog weer anderen zeggen dat Elmer dit door diens agentschap had moeten laten schrijven waarop Elmer dan weer zegt dat die hun bek moeten houden en zich niet overal mee moeten bemoeien.

Spotify
Instagram


INFO
Datum | Vr 17 juni
Deuren | 20:45
Aanvang | 21:15
Voorverkoop | 10,50
Deurprijs | 11,50
Facebook event | linkPraktische informatie:
We volgen voor deze show de actuele coronamaatregelen van het RIVM. Deze show is rolstoeltoegankelijk.

X