DECEMBER,21

VR10dec19:3021:00puntjudith | geannuleerdCinetol Presents: electronicpop

Event Details

puntjudith

Al eens afgevraagd wat er zou gebeuren als je jezelf met een stel muzikanten opsluit in een afgelegen vuurtorenhuis? Judith Rijsenbrij deed het met haar band puntjudith en dit heeft geleid tot hun debuut EP genaamd ‘Snelweg’, die 5 maart uitkomt. De muziek van puntjudith is onheilspellend, kwetsbaar en is een symbool geworden voor de overprikkelde gedachteflow van een millenial in een chaotische wereld. Puntjudith kruipt onder je huid en demonstreert een rauwe dagelijkse realiteit, maar ook surreële dromen vol verlangen. Met haar kwetsbare, doch energieke muzikale identiteit, gooide ze hoge ogen bij Stubru, Radio 2 en 3FM Alternative én bij ons. Haar excentrieke elektronische popmuziek heeft wat weg van Eefje de Visser, IKRAAAN en Tristan.

“De beats en bassen pompen door onze hoofdtelefoon terwijl Judith ons betoverd met een zweem van mysterie.” ~ De Dansende Beren


𝐒𝐮𝐩𝐩𝐨𝐫𝐭: 𝐋𝐢𝐳𝐚 𝐃𝐫𝐢𝐞𝐬
Liza Dries (𝘧𝘳𝘰𝘯𝘵𝘷𝘳𝘰𝘶𝘸 𝘷𝘢𝘯 𝘛𝘩𝘦 𝘕𝘦𝘸 𝘗𝘰𝘰𝘳) haar dagdromen monden uit in een speelse soundscape, met digitale elementen en haar zachte stem. Onder eigen naam bracht ze het afgelopen jaar 𝘛𝘦𝘨𝘦𝘯𝘬𝘰𝘮𝘦𝘳 uit: een eigenzinnige EP die een verhaal vertelt over haar botsende emoties in een nieuwe omgeving. Nu werkt ze als zelf-producerende artiest in Keulen aan haar debuutalbum, waarbij ze zich laat inspireren door artiesten in de moderne alternatieve pop-hoek zoals 𝑂𝑘𝑙𝑜𝑢, 𝑆𝑒𝑔𝑎 𝐵𝑜𝑑𝑒𝑔𝑎 en 𝐴𝑙𝑑𝑜𝑢𝑠 𝐻𝑎𝑟𝑑𝑖𝑛𝑔.
𝗩𝗼𝗼𝗿 𝗳𝗮𝗻𝘀 𝘃𝗮𝗻: 𝗠𝗘𝗔𝗨, 𝗪𝗜𝗘𝗦
“De EP is lekker dromerig, hier en daar een beetje duister en experimenteel maar vooral gewoon erg goed!”
~ 3voor12 GR
Spotify
YouTube
Instagram: @lizardies

Info
Datum | Vrijdag 10 december (𝒈𝒆𝒂𝒏𝒏𝒖𝒍𝒆𝒆𝒓𝒅)
Doors | 19:30
Showtime | 20:00
Tickets | 10,00

Spotify l Facebook


Coronamaatregelen
Bij dit concert is er in het kader van de huidige coronamaatregelen plek voor 100 man publiek. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl.

X