FEBRUARI,22

25feb(feb 25)22:0026(feb 26)02:00Radio Oedipus | DJ SetDJ Café Cinetol DJeclectischelektronisch

Event Details

DJ Café Cinetol | Update
De komende vrijdagavonden openen we de Cinetol-zaal als café, waar je, nu het weer mag, mag komen 𝘥𝘢𝘯𝘴𝘦𝘯. We hebben de tijden verlaat, en voor deze feestelijke avond hebben wij een paar van onze favoriete partners gestrikt. Met vanavond:

Radio Oedipus

Naast bier zijn ze bij brouwerij Oedipus ook zeer goed met plaatjes. Sinds de zomer van 2021 zendt Radio Oedipus drie keer per week live radio uit vanuit het Badhuis in Amsterdam Oost, met avontuurlijke sets in vele stijlen. Vanavond komen hun eigen Danny en Scott samen een setje te laten horen met het de spannendste platen uit hun collectie.

Verwacht een uitzending die niet gebonden is aan genre, en die je alle richtingen opneemt. Uiteraard muziek die goed smaakt met een funky biertje. Haal een glaasje van onze tap, en dompel je onder in de klanken van Radio Oedipus.


info
Datum | 25 februari 2022
Tijden | 1̵9̵:̵0̵0̵ ̵t̵o̵t̵ ̵2̵2̵:̵0̵0̵  22:00 – 01:00
Toegang is gratis, en je mag komen wanneer je wilt. Een plekje reserveer je eventueel via info@tolbar.nl, of bel eventjes naar 020 2615 689.

Coronamaatregelen
In het kader van de huidige coronamaatregelen geven we dit evenement op aangepaste capaciteit. We maken hierbij gebruik van het Testen voor Toegang systeem. Voor toegang tot deze show dien je een geldig vaccinatie-, negatief test- of herstelbewijs te laten zien d.m.v. de Coronacheck-app. Bij vragen over de coronamaatregelen die we nemen kan je altijd mailen naar info@cinetol.nl

X