APRIL,23

ZA15apr20:00Rajko InvitesEtage

Event Details

Rajko Invites

Tijdens Rajko Invites nodigt hiphopjournalist Rajko Disseldorp (1993) vanuit Cinetol in Amsterdam jonge, muzikale talenten uit om in een intieme setting te performen. Deze eerste editie zullen Zeno, Richarda, Denzel Neville en MC Lost hun opwachting maken.

Rajko interviewde voor Het Parool vrijwel iedere Nederlandse rapper, schreef het boek Hiphop in Nederland (2017), waarvoor hij twee jaar lang tien rappers volgde, onder anderen Ronnie Flex, Boef, Typhoon, Fresku en Hef, en hij maakte voor de KRO-NCRV en NPO3 de series Hiphop NL (2018) en 1 Jaar Later (2020). Momenteel interviewt hij met enige regelmaat artiesten op YouTube. 

Instagram 

Programma:

MC Lost

Als rapper, schrijver en performer draagt MC Lost voor op gevoel. Vanuit het hart, maar vooral vanuit de stad. MC Lost is opgegroeid in de Bijlmer en hier ligt voor hem ook zijn kern. Vorig jaar bracht de artiest zowel zijn debuutalbum Fases als een dichtbundel uit.

Instagram 
Spotify

Denzel Neville

In alle eerlijkheid rapt Denzel Neville over zijn leven. Deze eerlijkheid wordt gewaardeerd. Vorig jaar werd hij niet voor niets geselecteerd als een van de talenten op de JBL Mixtape van Winne en Virgil van Dijk. Met zijn nummer Euro 95 op deze mixtape maakte hij indruk.

Instagram 
Spotify

Richarda

In kwetsbaarheid zit kracht. Dat is de boodschap van producer, songwriter en zangeres Richarda. Ze deelt in haar muziek haar emoties en wil hiermee een inspirerende rol vervullen. Dit deed ze onder andere op het nummer 1 Shot in samenwerking met Ares en Q’n.

Instagram 
Spotify

Zeno

Na vijf jaar vele singles uitbrengen, performen op o.a. 3FM en hiphopfestival WOO HAH! én een samenwerking met Jayh bracht Zeno afgelopen februari zijn debuutalbum Aan de rand van het ravijn bloeien de mooiste bloemen uit. Zijn muziek is origineel en pakkend.

Instagram 
Spotify


-INFO-
Datum | 15 april
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €10


Praktische informatie
Deze show is niet rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X