FEBRUARI,23

VR10feb20:00Reggae Vibrationsi.s.m. Reggae Movement NL afrobeatsdancehallreggae

Event Details

Reggae Vibrations

Reggae Vibrations is de plek met goede vibraties, waar je kunt genieten van de nieuwste & klassieke Reggae & Dancehall, met een vleugje Afrobeats.
Line up tba.

We beginnen de avond met een Yoga on Dub les van Gregory Forster van Uprising Yoga. Deze les is helaas vol, je bent wel van harte welkom op het feest.

Instagram

Over Gregory Forster

Gregory heeft meer dan 20 jaar ervaring als martial arts-instructeur en hij ontdekte 13 jaar geleden de kracht van yoga en werd een gecertificeerde yogaleraar in India. In Amsterdam geeft hij les in verschillende yogastudio’s en startte 11 jaar geleden zijn eigen Uprising Yoga beweging.

Gregory, is de oprichter en mede-eigenaar van Uprising Yoga en lifestyle studio; hij combineert zijn gezonde (Ital) levensstijl met yoga. De term Ital is een afkorting van het woord vital. Ital staat voor de verzorging van een gezond lichaam en een vitale geest. Samen met zijn team heeft hij een unieke plek gecreëerd voor lichaam, geest en gezondheid.

Je bent van harte welkom bij deze Yoga on Dub special op het Reggae Vibrations event in Cinetol. Als je zin hebt dan kun je daarna nog lekker door skanken bij het feest.


-INFO-
Datum | 10 februari
Deuren  Yoga | 20:00
Begin Yoga | 20:30
Feest | 22:00
Tickets Yoga + Feest | €9 Yoga Uitverkocht
Tickets Feest | €9
Facebook-event | link
Deel dit programma: https://cinetol.nl/events/reggae-vibrations/

 


Praktische informatie
Deze show is rolstoeltoegankelijk. Heb je verder vragen over de toegankelijkheid van Cinetol, lukt het niet om online een kaartje te kopen of heb je een andere vraag? Bel ons op 020 248 0186, we zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 10:00 – 18:00. Per mail contact opnemen kan ook via info@cinetol.nl. Wij vragen publiek met klachten die passen bij het Coronavirus de richtlijnen van de rijksoverheid te volgen.

X