AUGUSTUS,20

ZO16aug12:0014:00Rita & Krokodil | volgereserveerdThe Kidspiration Club Tuinbios + Workshop KinderfilmSchilderenTuinbiosWorkshop

Event Details

Deze zomer in onze tuin: kinderfilms met daarna een leuke workshop! Vier films voor alle leeftijden die allemaal iets te maken hebben met tekenen en kinderboeken en daarna kunnen de kids schilderen in het thema van de film.

๐——๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—น๐—บ: ๐—ฅ๐—ถ๐˜๐—ฎ & ๐—ž๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—น (๐Ÿฏ+)
Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita’s fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ
Welkom in het atelier van The Kidspiration Club. Het wekelijkse kunstgeschiedenis atelier voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De plek waar je leert door te experimenteren en te inspireren. Voor de komende periode ontvangt Juf Rox. de kleine kunstenaars graag in de tuin van Cinetol voor een leuke filmervaring + Workshop geรฏnspireerd op de must see kinderfilms. Materiaal en schorten zijn aanwezig maar let op: een echte kunstenaar kan best een beetje vies worden!

Voor Rita & Krokodil schilderen we samen we een enorme grote krokodil en onszelf (als krokodil??)

โ€ขโ€ขVoor de ouders: als je denkt dat jouw kind wat extra aandacht nodig heeft of het gewoon leuk vindt om samen met jou te creรซren: wees welkom en doe mee!

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Rita & Krokodil: 12:00 – 12:45
De workshop: 13:00 – 14:00
De programmaโ€™s horen bij elkaar maar zijn ook los te bezoeken.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
De film: kinderen gratis// boven de 21 โ‚ฌ5
De workshop: โ‚ฌ5
Stuur een mailtje naar info@cinetol.nl als je erbij wilt zijn, vanwege de 1,5m regels is het aantal bezoekers beperkt. Afrekenen kan aan de kassa (pin only).

X