NOVEMBER,22

VR04nov20:00Roos Blufpand + support: FRÉZaal electronischNederlandstaligsynths

Event Details

Roos Blufpand

Maak je klaar voor brutale teksten met dansbare reggaeton beats, EDM hooks en diepe synths. Dansbaar en empowering voor iedereen die een reminder kan gebruiken dat je goed bent zoals je bent. Denk aan de directheid van Merol, de diepgang van Froukje en de elektronica van Fever Ray, maar dan in een unieke Roos echt-nep-tweedehands-bont-jas.

Naast haar eigen tours deelde Roos in Paradiso het podium met onder andere Caro Emeralden Tangarine, stond ze in het voorprogramma van De Dijk en heeft ze samen met Paul de Munnik een duet geschreven. Verder benadrukt Roos onderwerpen die variëren van maatschappelijk verantwoord ondernemen, tot het duurzaam maken van haar merchandise, het open spreken over haar mentale gezondheid en het samenwerken met stichtingen als Bont voor Dieren en de Plastic Soup Foundation. Op 4 november komt ze in Cinetol een energieke show geven waarbij je wel moét bewegen.

Nieuwe Noten over haar single ‘’Ruis’’: ‘’Heerlijke deinende noise, een sloom ritme en een prachtige poëtische tekst over onze gedachten die ons nogal eens op het verkeerde spoor zetten.’’

Instagram
Spotify

 

Support: FRÉ
De meeste van haar songs schrijft ze bij zonsopgang, als de wereld nog stil is en haar innerlijke criticus nog ligt te slapen. Dan zoekt de Amsterdamse singer-songwriter FRÉ de diepte op en schrijft ze teksten die zo oprecht zijn dat ze er soms bang van wordt. Op dit moment werkt ze aan een nieuwe EP die draait om het overkoepelende thema: vrouwelijkheid.

De muziek die ze produceert, brengt FRÉ in een intrigerend muzikaal landschap, met invloeden van artiesten als Sufjan Stevens, Kimbra en Bon Iver.

Instagram: @fretheband
Spotify: https://spoti.fi/3N3dM2a


INFO
Datum | 4 november
Deuren | 20:00
Aanvang | 20:30
Tickets | €12,50
Facebook-event | link


Praktische informatie
We volgen voor dit evenement de actuele maatregelen van het RIVM. Bekijk deze hier. Deze show is rolstoeltoegankelijk. Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@cinetol.nl.

X