AUGUSTUS,20

ZO30aug12:0015:00Rosie & MoussaThe Kidspiration Club Tuinbios + Workshop KinderfilmSchilderenTuinbiosWorkshop

Event Details

Deze zomer in onze tuin: kinderfilms met daarna een leuke workshop! Vier films voor alle leeftijden die allemaal iets te maken hebben met tekenen en kinderboeken en daarna kunnen de kids schilderen in het thema van de film.

๐——๐—ฒ ๐—ณ๐—ถ๐—น๐—บ: ๐—ฅ๐—ผ๐˜€๐—ถ๐—ฒ & ๐— ๐—ผ๐˜‚๐˜€๐˜€๐—ฎ (๐Ÿด+)
Voor Rosie is de stad een plek om eindeloos veel avonturen te beleven. Wanneer ze met haar moeder verhuist naar de andere kant van Brussel, leert ze er een heleboel mensen kennen. Zoals haar nieuwe vriend Moussa, met wie ze helemaal tot op het dak van het appartementsgebouw gaat (hoewel dat natuurlijk verboden is). Moussa belooft om haar te helpen. Want Rosie wil niets liever dan haar vader en moeder weer bij elkaar brengen. En dat wordt niet eenvoudig, want papa zit in de gevangenis en mama wil niet meer met hem praten.

๐——๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ
Welkom in het atelier van The Kidspiration Club. Het wekelijkse kunstgeschiedenis atelier voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. De plek waar je leert door te experimenteren en te inspireren. Voor de komende periode ontvangt Juf Rox. de kleine kunstenaars graag in de tuin van Cinetol voor een leuke filmervaring + Workshop geรฏnspireerd op de must see kinderfilms. Materiaal en schorten zijn aanwezig maar let op: een echte kunstenaar kan best een beetje vies worden!

De รฉรฉn woont in een huis met een puntdak, de ander in een flat. Soms woon je ver van al je vriend of juist om de hoek. Hoe woon jij? Samen creรซren wij ons eigen fantasiestad, met onszelf en onze vrienden en familie erin. We tekenen, knippen en plakken onze huizen zelf zoals een echte collage kunstenaar.

โ€ขโ€ขVoor de ouders: als je denkt dat jouw kind wat extra aandacht nodig heeft of het gewoon leuk vindt om samen met jou te creรซren: wees welkom en doe mee!

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป
Rosie & Moussa: 12:00 – 13:45
De workshop: 14:00 – 15:00
De programmaโ€™s horen bij elkaar maar zijn ook los te bezoeken.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ// ๐˜๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€
De film: kinderen gratis// boven de 21 โ‚ฌ5
De workshop: โ‚ฌ5
Stuur een mailtje naar info@cinetol.nl als je erbij wilt zijn, vanwege de 1,5m regels is het aantal bezoekers beperkt. Afrekenen kan aan de kassa (pin only).

– Update –
De weersvoorspellingen zien er niet al te best uit voor zondag… Maar als het regent verplaatsen we gewoon naar binnen! Let op: binnen passen er 15 kids en 5 papa’s en mama’s. De rest kan lekker een drankje doen of hapje eten in de Tolbar.

X