SEPTEMBER,21

ZA04sep20:0023:00RushmoreSummer Soundtrack Cinema comedyDramaRomance

Event Details

LAB 111 & Cinetol present: Summer Soundtrack Cinema

Deze zomer staat de Cinetol tuin bioscoop in het teken van muziek. Na onze denderende samenwerking van afgelopen zomer, slaan we de handen opnieuw ineen met LAB 111. Samen presenteren we de Summer Soundtrack Cinema, waarin we 5 films met een legendarische soundtrack vertonen.


Rushmore (Wes Anderson, 1998)
98 min. / Engels

Rushmore is het verhaal van de begaafde, rebelse tiener Max Fisher, een student aan de elitaire Rushmore Academy. Behalve redacteur van de schoolkrant en voorzitter van talloze clubs en verenigingen, is Max ook één van de slechtste studenten van de school. Hij dreigt dan ook van school te worden gekickt. De wereld van Max komt totaal op zijn kop te staan wanneer hij verliefd wordt op de elegante maar veel oudere docente Miss Cross. In een vlaag van romantiek vat hij het plan op een enorm aquarium ter ere van haar neer te zetten. Maar om haar te kunnen veroveren, moet hij eerst de strijd aangaan met zijn vriend Blume, de rijkste staalgigant en vader van twee van zijn klasgenoten.

Trailer


INFO
Datum // 4 september

Doors | 20:00
Screening | 20:30
Tickets (inlc. headphones) | 8,50
Max capacity | 30

Facebook Event

Buurtbewoners (Diamantbuurt) mogen gratis naar de vertoning. Meld je als buurtbewoner aan door te mailen naar info@cinetol.nl.

Dit programma is mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Amsterdam.

X