OCTOBER,20

DO08oct18:3022:00Sam Ghezz Bluesband + DJ Duo Cristel Ball & David GruettaDinner show by NOZUM bluesdinnershow

Event Details

Uit eten gaan en concerten bezoeken, een gouden combinatie en langzaamaan kan het weer. Vanaf juli organiseert Cinetol daarom elke donderdagavond een dinnershow! Voor slechts €35 geniet je tijdens deze shows van een driegangendiner, livemuziek van opkomend talent en een dj in de intieme setting van onze zaal. Voor maximaal 30 man, dus coronaproof. Voor deze dinner show zijn we de samenwerking aangegaan met NOZUM.


Sam Ghezz Bluesband:

Sam Ghezz bewijst zich al jaren als een van de meest vooraanstaande namen in de Nederlandse Bluesscene. De Italiaan maakt de afgelopen tijd furore als bandleider van The Hi-Stakes en Roaring Cats en heeft nu tijd gevonden om verder te bouwen aan de nieuwe band onder zijn eigen naam, ‘Sam Ghezz Bluesband’.  Normaalgesproken is de lead zanger en saxofonist een garantie voor Rock & Roll en dansende menigtes maar tijdens Corona neemt hij een stapje terug om het publiek met een extra jazzy set aan hun tafeltje te verwennen. Kom genieten van Sam ‘the smooth Italian’ Ghezz en zijn Bluesband!

DJ duo Cristel Ball & David Gruetta:

Het meest fabuleuze, extravagante, oester-etende, champagne-drinkende DJ duo van Amsterdam staat vanavond achter de platenspelers. Van de classyste jazz platen tot de rauwste blues singletjes vloeien net zo makkelijk door de speakers als de champagne in hun glas. Die wil je niet missen!


INFO

Dinner show: Sam Ghezz Bluesband + DJ duo Cristel Ball & David Gruetta
donderdag 8 oktober
Tijden: inloop 18:30, diner 19:00 – 22:00
Prijs p.p. voor 3 gangen + concert: €35 –> Tickets

Het Facebook event vind je hier


CORONAMAATREGELEN

Let op: gelieve bij het kopen van een ticket aan te geven met hoeveel mensen je aan 1 tafel wilt zitten (max. 4) en evt. of er sprake is van allergenen door een mailtje te sturen naar: info@cinetol.nl

Bij het concert is er in kader van de Coronarichtlijnen plek voor 30 man publiek. Hierbij houden we rekening met de voorgeschreven 1,5 afstand. Gelieve dit te respecteren ivm de gezondheid van de medebezoekers ♡

 

X